sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Tietoturvariski???

 hälyttää esim. Saukkiksen ja Sinisen sohvan kohdalla, kun yritän mennä lukemaan... Onko vuodatuksessa jotain häikkää vai onko tämä ihan vain minun koneen keksintöä?

6 kommenttia:

  1. Huomenta? Samantyyppinen ilmoitus tuli minulle. En mikään atk-guru ole, mutta sivustolta puuttuu joku tunniste/varmenne. Vastaavan tyyppisen ilmoitus on tullut aikaisemminkin eri tahojen sivuilla. Vuodatus alustassa on joku joka tuon aiheuttaa. En tiedä onko tietoturva riski oikea kun on ”tuttu” sivu.

    Itse jouduin käyttämään valtakunnallisen järjestön sivuja puolisen vuotta, niin että tuo ilmoitus tuli, eikä mitään tapahtunut.

    VastaaPoista
  2. Sama juttu, ainakaan puhelimella ei pääse ko.sivuille. Sanoo, että joku on ne kaapannut

    VastaaPoista
  3. Luokittelee turvallisetkin välillä turvattomiksi, ei tarvitse välittää. Bloggerissa ollut pari viikkoa "nuhaa" oliskos sillä korona?

    Kas näin puree Korona-Kroko, rokottaa persus kerrallaan. (sain idean, piti kirjoittaa muistiin;)

    VastaaPoista
  4. Vuodatuksessa on ollut tätä aina silloin tällöin, niillä on joku päivämäärä vanhentunut. Korjaavat yleensä ensimmäisenä arkena.

    VastaaPoista
  5. Sitä ilmoitti mullekin, enkä päässy sinne ollenkaan.

    VastaaPoista
  6. Jahas, sain samanlaisen varoituksen. Eli kyse on varmaankin just Vuodatuksen systeemeistä. Olis ehkä hyvä aika vaihtaa sieltä muulle alustalle blogi.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.